Print: Kerstkaart 2009 e-dynamics

Posted on .

Voor m’n werk heb ik in een vrij uurtje een kerstkaartje gemaakt met de bedoeling om deze per e-mail aan relaties te sturen. Ik gaf mijzelf de opdracht om alleen in de twee huisstijl kleuren een eenvoudige maar duidelijke voorstelling te maken. Buiten sneeuwde het en het was koud. Met dat uitgangspunt kwam ik tot […]

Voor m’n werk heb ik in een vrij uurtje een kerstkaartje gemaakt met de bedoeling om deze per e-mail aan relaties te sturen. Ik gaf mijzelf de opdracht om alleen in de twee huisstijl kleuren een eenvoudige maar duidelijke voorstelling te maken. Buiten sneeuwde het en het was koud. Met dat uitgangspunt kwam ik tot de volgende voorstelling:

Kerstkaart 2009 e-dynamics
De Kerstkaart van e-dynamics voor 2009. De kerstgroet is per e-mail verzonden aan relaties.
Bert de Weerd user experience designer