Print: Beurs materialen

Posted on .

Voor mijn werk heb ik een aantal promotiemiddelen gemaakt voor het gebruik op de beursvloer. Al eerder maakte ik de twee staande banners. Nieuw zijn de spandoeken die we als achtergrond of beurswand gaan gebruiken. De bedoeling is dat de frames gemakkelijk gewisseld kunnen worden. De spandoeken die als beurswand gebruikt gaan worden. Door productpromotie […]

Voor mijn werk heb ik een aantal promotiemiddelen gemaakt voor het gebruik op de beursvloer. Al eerder maakte ik de twee staande banners. Nieuw zijn de spandoeken die we als achtergrond of beurswand gaan gebruiken. De bedoeling is dat de frames gemakkelijk gewisseld kunnen worden.

Spandoek

De spandoeken die als beurswand gebruikt gaan worden. Door productpromotie en bedrijf te scheiden, kunnen de banners los van elkaar gebruikt worden.
Banner

Staande product promotiebanners.
Bert de Weerd user experience designer