Weblog thema kapot, terug naar de basis

Posted on .

Het heeft even geduurd voor ik er achter kwam, maar na klachten van bezoekers bleek m’n weblog te rammelen. Zo kon je niet meer reageren en de RSS-feed bleek stuk. Hoe dat kan? Een update van WordPress heeft mijn custom thema gesloopt. Daarom wordt het weblog nu in de standaard vorm weergegeven. Ik moet eerst […]

Het heeft even geduurd voor ik er achter kwam, maar na klachten van bezoekers bleek m’n weblog te rammelen. Zo kon je niet meer reageren en de RSS-feed bleek stuk. Hoe dat kan? Een update van WordPress heeft mijn custom thema gesloopt. Daarom wordt het weblog nu in de standaard vorm weergegeven. Ik moet eerst tijd vinden om hier wat aan te doen. Later meer…

Comments

Nog steeds geen tijd voor een nieuw thema, wel nieuwe functionaliteit ontdekt van de WordPress thema’s: het menu. Hiermee kun je zelf heel gemakkelijk een navigatie menu onderhouden. Goede uitbreiding! Ben benieuwd of ik meer leuks tegenkom.

Hopelijk heb je binnenkort weer eens tijd om iets te posten. Succes en veel plezier!

Ronny

Ik heb eindelijk de tijd gevonden om weer eens aan m’n weblog te werken. Ben nu bezig om op basis van HTML5 de templates op te zetten. Het werk is nog niet klaar, dus er valt nog niets te zien voor als nog. Later meer…

Bert de Weerd user experience designer