Nieuwe serie: Klussen in Schiedam.

Posted on .

Morgen is het zover, dan krijg ik de sleutel van m’n nieuwe huis in Schiedam. Vanaf dan zal ik proberen om de vorderingen van het klussen zo veel mogelijk in beeld te brengen. Wat gaan we doen? Omdat er gelukkig niets hoeft te worden verbouwd, moet er vooral geschuurd en geverfd gaan worden. Kortom, alles […]

Morgen is het zover, dan krijg ik de sleutel van m’n nieuwe huis in Schiedam. Vanaf dan zal ik proberen om de vorderingen van het klussen zo veel mogelijk in beeld te brengen.

Wat gaan we doen?

Omdat er gelukkig niets hoeft te worden verbouwd, moet er vooral geschuurd en geverfd gaan worden. Kortom, alles krijgt een andere kleur. Dus mijn nieuwe buren kunnen gaan genieten van het geluid van schuurmachines en de lucht van oplosmiddel.

Ik heb drie weken vakantie om mijzelf en een bonte verzameling van klussers bezig te houden. In die drie weken moet dus het allemaal gaan gebeuren.

Bert de Weerd user experience designer