Klussen in Schiedam: dag 1

Posted on .

Vandaag was het zover! Ik kreeg de sleutel van mijn nieuwe huis. Na het aanhoren van de notaris en het zetten van zoveel handtekeningen dat je vanzelf aan je eigen krabbel gaat twijfelen, moest de bouwmarkt worden leeg gekocht. Bij de notaris… In welgeteld 23 minuten stond ik weer buiten. En dat was inclusief koffie […]

Vandaag was het zover! Ik kreeg de sleutel van mijn nieuwe huis. Na het aanhoren van de notaris en het zetten van zoveel handtekeningen dat je vanzelf aan je eigen krabbel gaat twijfelen, moest de bouwmarkt worden leeg gekocht.

Bij de notaris…

In welgeteld 23 minuten stond ik weer buiten. En dat was inclusief koffie en een praatje. Dat is lekker snel verdiend. Maar goed, ik was daarover niet getreurd, want ik had opeens drie bossen sleutels van mijn ons huis. Dus, snel in de auto om van deze aankoop te gaan genieten.

Dat zeg ik, …

Het zal wel komen omdat ik uit de polder kom, maar de MEGA-store bouwmarkten in Schiedam en omstreken zijn zeker een uitje. Het lijkt wel of je in een pretpark rondloopt: voor je bent waar je wezen wilt, moet je een heel eind lopen en als je daar aangekomen bent, blijk je het verkeerde pad te hebben genomen…

Visite, visite, een huis vol…

Als kersverse huiseigenaar ben je nog niet van de termen als ‘schuldenaar’ en ‘verplichting zus’ en ‘verplichting zo’ bekomen of er staat al visite op de stoep. Naast familie kregen we ook nog onze nieuwe bovenbuurman op bezoek. Een aardige vent zo op het eerste gezicht. En daarmee zijn onze buren best oké. Want de beneden buurman hadden we ‘s ochtends al uit zijn bed gebeld voor de sleutel in verband met de bezichtiging voor de overdracht.

Bert de Weerd user experience designer